Μπορείτε Πραγματικά Να Πάρετε Ένα Premium Smartphone, Με Ένα Μικρό Budget; Θα Εκπλαγείτε Πόσο Οικονομικά Προσιτό Είναι Αυτό Το Φοβερό Τηλέφωνο …

15 Σεπτέμβρη 2019| Αντώνης Ιακώβου

Σύνοψη: Η πιο προηγμένη start-up της Ευρώπης μόλις κυκλοφόρησε στην αγορά το κορυφαίο smartphone με την επωνυμία Xone Phone απειλώντας τις επενδύσεις των μεγάλων κατασκευαστών smartphone. Με χιλιάδες πελάτες που έχουν ήδη πειστεί, το Xone Phone είναι το πρώτο smartphone της νέας εποχής που κοστίζει τρεις φορές λιγότερο από τον ανταγωνισμό. Το Xone Phone είναι εδώ για να ικανοποιήσει τους πιο απαιτητικούς χρήστες smartphone.

Πωλείται σαν τρελό παγκοσμίως, ερευνάμε γιατί αυτό το μικρό γνωστό smartphone είναι τόσο δημοφιλές!

Όλοι γνωρίζουν ότι οι μεγάλες τεχνολογικές μάρκες μας εξουδετερώνουν. Αλλάζουν ελάχιστα κάθε χρόνο, και όμως τα τηλέφωνά τους φαίνεται να συνεχίζουν να γίνονται όλο και πιο ακριβά …

Αλλά μπορείτε να πάρετε ένα υψηλής ποιότητας smartphone, χωρίς να πληρώνετε τρελές τιμές;

Εξετάζουμε γιατί όλοι επιλέγουν αυτό το συγκεκριμένο νέο smartphone αντί των υπερτιμημένων, iPhones και Galaxys …

Τι Είναι?

Ονομάζεται Xone Phone. Πολλοί άνθρωποι έχουν ήδη αλλάξει σε αυτό. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι μπορείτε να συνειδητοποιήσετε πόσο παρόμοιο είναι με το iPhone X, χωρίς την τεράστια τιμή του, φυσικά!

Το Xone Phone πωλείται από μια εταιρεία από την Ευρώπη (Γαλλία και Γερμανία). Είναι κατασκευασμένο στα ίδια κινεζικά εργοστάσια με πολλά άλλα μεγάλα brands – έτσι η ποιότητα κατασκευής είναι εξαιρετική όπως ακριβώς τα κινητά τηλέφωνα των μεγαλύτερων εταιρειών τηλεφωνίας όπως η Apple, η Samsung και η Huawei.

Χρησιμοποίησαν τα καλύτερα εξαρτήματα, τεχνολογία και λογισμικό από τα ακριβά μοντέλα. Μπορείτε πραγματικά να αισθανθείτε την κορυφαία τεχνολογία αιχμής στο εσωτερικό, το Xone Phone λειτουργεί πολύ γρήγορα και ομαλά! Το λειτουργικό σύστημα Android είναι πλήρως βελτιστοποιημένο και ποτέ δεν θα παρατηρήσετε καθυστέρηση.

Γιατί Το Xone Phone Είναι Τόσο Δημοφιλές;

Πιστεύουμε ότι είναι τόσο δημοφιλές επειδή το Xone Phone έχει επικεντρωθεί στα πιο σημαντικά πράγματα:

 • Μακράς διάρκειας μπαταρία, καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας (με ενσωματωμένο λογισμικό εξοικονόμησης ενέργειας)
 • ✅ Κορυφαίες φωτογραφικές μηχανές, υψηλής ποιότητας, εμπρός και πίσω (16MP & 8MP)
 • ✅ Ισχυρές δυνατότητες σύνδεσης στο διαδίκτυο

Για σχεδόν όλους μας, αυτά είναι τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά. Το έκαναν έτσι ώστε να μπορείτε να περιηγηθείτε στο διαδίκτυο και να τραβάτε εκπληκτικές φωτογραφίες όλη την ημέρα, χωρίς να υποφέρετε από άγχος εξάντλησης της μπαταρίας ή από αργή περιήγηση στο internet!

Ποια Είναι Τα Υπόλοιπα Σημαντικά Χαρακτηριστικά Του;

Το Xone Phone είναι εξοπλισμένο με πολλά χρήσιμα πράγματα που θα βρείτε στο νεότερο iPhone της Apple ή στο τελευταίο Galaxy της Samsung:

 • Ξεκλείδωμα αναγνώρισης προσώπου (face unlock) και ξεκλείδωμα δακτυλικών αποτυπωμάτων (fingerprint unlock) σημαίνει ότι μπορείτε να μπείτε στο τηλέφωνό σας σε κλάσματα δευτερολέπτου. 
 • ✅ Οι διπλές υποδοχές κάρτας SIM και κάρτας μνήμης το καθιστούν ιδανικό για ταξίδια με ή για επιχειρηματίες. Είναι σαν να έχετε δύο τηλέφωνα, σε ένα.
 • ✅ Η μεγάλη μπαταρία 3350 mAh και το έξυπνο λογισμικό εξοικονόμησης ενέργειας, σημαίνει ότι το Xone Phone μπορεί εύκολα να υποστηρίξει μια ολόκληρη μέρα χρήσης με μία μόνο φόρτιση.
 • ✅ Η κρυστάλλινη, 5.7 ιντσών, all-screen οθόνη έχει το ιδανικό μέγεθος για χρήση με το ένα χέρι και για παρακολούθηση βίντεο σε HD +.
 • Διπλό GPS και Glonass για εξαιρετικά ακριβή πλοήγηση σε εφαρμογές σχεδιασμού χαρτών και διαδρομών.

Επίσης, έρχεται με προεγκατεστημένες τις περισσότερες κοινές εφαρμογές Google και το πιο πρόσφατο Android 8.1 μαζί με τακτικές ενημερώσεις.

Το 99% Των Χρηστών Θα Συνιστούσε Το Xone Phone Στους Φίλους Και Την Οικογένειά Τους

Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής. Τα πάντα φορτώνουν γρήγορα. Ένα φοβερό πολυμηχάνημα για οτιδήποτε οι περισσότεροι από εμάς θα χρειαστούν ποτέ. Εύχομαι απλά να μην είχα αγοράσει το νέο iPhone!

Λατρεύω ότι έχει καλή διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Σιχαίνομαι να τρέχω αναζητώντας σημεία φόρτισης ως το μεσημέρι λόγω αδύναμης μπαταρίας του Samsung … Το Xone Phone είναι ένας σοβαρός ανταγωνιστής

Μεγάλη κάμερα, καλή μπαταρία, όμορφη εμφάνιση επίσης! Με εντυπωσίασε η τιμή – το Xone Phone πρέπει να είναι η ευκαιρία του αιώνα!

Πόσο Κοστίζει το Xone Phone;

Υπολογίσαμε ότι το κόστος του Xone Phone είναι μεταξύ 500-700 €. Η μέση εικασία στο γραφείο ήταν 700 €.

Είναι απίστευτο ότι το υψηλά βαθμολογημένο Xone Phone κοστίζει μόλις 199€(με την προσφορά της στιγμής της δημοσιοποίησης αυτού του άρθρου)!

Αυτό είναι μια τρελή τιμή αν σκεφτείτε πόσο παρόμοιο είναι αυτό το τηλέφωνο με τα νεότερα iPhone και Samsung – και αυτά τα μοντέλα κοστίζουν 5 φορές περισσότερο !!!

Πώς Μπορεί Να Είναι Τόσο Οικονομικά Προσιτό;

Το Xone Phone δεν ξοδεύει τίποτα στη διαφήμιση. Οι κατασκευαστές του, προτιμούν να αφήσουν τις συσκευές τους και τις θετικές κριτικές να μιλήσουν γι’ αυτούς!

Εν τω μεταξύ, η Apple και η Samsung δαπανούν δισεκατομμύρια στη διαφήμιση. Αυτά τα τεράστια έξοδα προστίθενται στην τιμή των τηλεφώνων τους (μερικές φορές έως και 50%) και πληρώνονται από εμάς, τους πελάτες …

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις εκπτώσεις του επίσημου καταστήματος του Xone Phone >> >>

Συμπέρασμα: Πρέπει να το Πάρετε;

Η ποιότητα είναι premium, φαίνεται σαν ένα ακριβό smartphone αξίας 1.000 €. Λειτουργεί γρήγορα και τέλεια. Και οι δύο κάμερες είναι εξαιρετικές. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι σίγουρα αρκετή για μια ολόκληρη μέρα βαριάς χρήσης. Τέλος, η τιμή προσφοράς είναι εκπληκτική για μια συσκευή τόσο υψηλού επιπέδου. Λέμε, σίγουρα, πάρτε ένα πριν εξαντληθεί!

Με λίγα λόγια:  Το Xone Phone είναι τόσο καλό όσο τα μεγάλα brands, αλλά σε ένα κλάσμα της τιμής τους!

Πλεονεκτήματα:

 • Υψηλή Χωρητικότητα, Μπαταρία Μεγάλης Διάρκειας Ζωής
 • Η 16MP Κάμερα Λαμβάνει Όμορφες, Υψηλής Ποιότητας Φωτογραφίες Ακόμη Και Σε Συνθήκες Χαμηλού Φωτισμού
 • Γρήγορη Και Ασφαλής Τεχνολογία Ξεκλειδώματος Με Χρήση Δακτυλικών Αποτυπωμάτων Και Αναγνώρισης Προσώπου
 • 50% Έκπτωση (Προς το Παρόν) Διαθέσιμη

Μειονεκτήματα:

 • Μπορεί Να Εξαντληθεί Σύντομα

Πού Μπορώ Να Παραγγείλω Ένα Xone Phone Για Εμένα;

Αυτό είναι εύκολο, αυτή τη στιγμή μπορείτε να αγοράσετε το Xone Phone 50% φθηνότερα σε τιμή γνωριμίας:

 1. Παραγγείλτε το Xone Phone από τον επίσημο προμηθετή.
 2. Απολαύστε τα περισσότερα χαρακτηριστικά των πιο ακριβών κινητών τηλεφώνων σε ένα κλάσμα της τιμής τους.


ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Τώρα με 50% έκπτωση και με δωρεάν αποστολή για περιορισμένο χρονικό διάστημα!

Κάντε κλικ εδώ για να κάνετε δικό σας το Xone Phone με έκπτωση 50% – Δωρεάν παράδοση για περιορισμένο χρονικό διάστημα >>>