Denna enkla lilla sak får hundar jobbiga hundar att sluta skälla, på några sekunder

8 December 2019 | Mateo Nordin

SAMMANFATTNING: Ny ofarlig sak får jobbiga hundar att direkt sluta skälla. Är du ägare till en högljudd hund? Du borde träna dem att sluta skälla nu. Det går lätt och snabbt med den här utmärkta revolutionerande saken. Beställ WuffStop nu för 50% rabatt och med gratis frakt.

Bor du i närheten av en störande skällande hund? Kanske är det din hund som skäller och är olydig?

Du är hemma, försöker koppla av och sedan börjar det. Grannens hund skäller. Igen…

Det ständiga skällandet gör dig galen. Du väcks hela tiden av det. Ägarna gör inget åt det. Du funderar på att ringa polisen eller till och med flytta för det har blivit så illa…

Men, här är goda nyheter, det finns en enkel lösning för skällande hundar!

Vad är det?

Den kallas WuffStop.

WuffStop använder sig av en oskadlig ultraljudsfrekvens. Bara hundar kan uppfatta den. Ljudet fungerar på alla hundar. Den fångar deras uppmärksamhet, får stopp på skällandet eller slagsmålet och verkar få dem att lugna ner sig.

Militärhundsförare använder den. Veterinärer, poliser och de som jobbar som leverantörer också!

Människor använder den för att träna sina ohyfsade hundar:

Som träningsredskap är den utmärkt! Det ofarliga ultraljuds-lätet får stopp på varenda hunds dåliga beteende, direkt!

De har gjort den i fickformat, lättvikt och försett den med en trevligt inbyggd ficklampa med skarpt LED-ljus. Den är perfekt för hundpromenader i parken under de där mörka morgnarna och kvällarna. Den har också en knapp som styr olika frekvenser som hundar inte tycker om. Du kan använda den funktionen för att hålla ovälkomna och aggressiva hundar borta från dig, din hund och din tomt.

Tränare använder redan WuffStop för att korrigera oönskat beteende. Den hjälper på alla hundproblem. Skällande, aggressivitet mot andra hundar, grävande i trädgården, hoppande på människor, förstörelse på skor och soffa, eller vad som helst anat tokigt din hund hittar på!

Vad händer om jag låter in hund fortsätta skälla?

Visste du att på vissa ställen tar man itu med klagomål om högljudda hundar genom höga böter, och till och med fängelse för ägare till störande jyckar? Om skällandet fortsätter, efter varning, kan hunden bli omhändertagen och ägaren blir förbjuden att skaffa någon ny…

Om du älskar din hund, men den är lite hetsig och aggressiv, då är det ännu viktigare att få stopp på det dåliga beteendet, genast.

Varför? För att i vårt land tas den hund som har attackerat någon (om så bara med ett litet nafsande) genast från sin ägare och avlivas…

 

Men är den verkligen värd all den här hajpen?

Den här saken har ständigt sålt slut sedan den släpptes. Så populär är den. De otroliga recensionerna och människor som pratat om den eller skrivit om den på sociala medier gör att den säljer slut. Den har nämligen inte ens varit ute på annons än.

WuffStop har fått en växande skara som uppskattar den. Här är vad några av dem säger:

Tack WuffStop, du har förändrar livet för oss. Vi har en Yorkshire terrier som vaktar ganska mycket över sitt revir. Han skäller ständigt på människor, när de knackar på dörren, när de går, promenerar förbi vårt huse. Men nu är han en helt perfekt hund, precis som vi alltid velat ha.

Min 2-åriga Golden är högljudd och så väldigt envis. Jag testade den här saken för att få stopp på hennes skällande på bilar och andra hundar utanför fönstret. Hon älskar också att jaga ekorrar, bilar och andra djur när vi är ute och promenerar. Jag är helt förundrad, den här saken funkar. Hon slutade nästan genast skälla och jaga, och jag kunde vara lugna och belöna henne. Nu hjälper det att bara säga till henne. Jag kan inte nog rekommendera den här om du har samma problem som jag hade.

WuffStop är en gudagåva! Min hund ylade så mycket att jag inte kunde parat med någon när jag var ute och promenerade. Efter att jag börjat med den här ändrades hans beteende ganska snabbt, och nu lyder han så fort han ser mig ta upp den ur fickan. Det har helt fått stopp på hans ylande och även några andra dumheter som han försöker med emellanåt.

 

Är det lönt att köpa WuffStop?

Efter att ha testat den här saken med olika hundraser är hela vår personal alldeles tagna av hur effektiv och snäll den här saken är. Här är vårt eget omdöme med för- och nackdelar:

Fördelar:

  • Får effektivt stopp på aggressiva, skällande och hotfulla hundar
  • Otroligt bra för att träna bort oönskat beteende hos din hund
  • 100% ofarlig för varenda hund
  • Fungerar på alla hudraser
  • För närvarande med rabatt

Nackdelar:

  • Säljs inte i butiker – försäljning enbart på nätet

Hur köper jag WuffStop?

Det är enkelt, för tillfället kan du köpa WuffStop 50% billigare som introduktionspris:

  1. Beställ WuffStop från leverantörens hemsida.
  2. Få bort din hunds oönskade beteende och skällande genast!

ERBJUDANDE: Nu 50% rabatt och gratis frakt över hela världen!

Klicka här för att köpa din WuffStop med 50% rabatt och gratis frakt över hela världen >>>