Kunt u Echt Een Premium Smartphone Krijgen Wanneer u Een Budget Heeft? U Zult Versteld Staan Hoe Betaalbaar Deze Geweldige Telefoon is…

16 September 2019 | Cathelijne Klensman

Samenvatting: De laatste start-up in Europa heeft net de toonaangevende smartphone Xone Phone gelanceerd, waarmee grote smartphonefabrikanten echt voor hun geld aan de slag kunnen. Met duizenden klanten die al overtuigd zijn, is Xone Phone de eerste flaship-smartphone van het nieuwe tijdperk die drie keer minder kost dan de concurrentie. Xone Phone is er om de meest veeleisende smartphonegebruikers tevreden te stellen.

Hij wordt wereldwijd als een gek verkocht, we onderzoeken waarom deze onbekende smartphone zo populair is!

Iedereen weet dat de grote technische merken ons oplichten. Ze veranderen elk jaar heel weinig en toch lijken hun telefoons steeds duurder te worden… 

Maar kun je een smartphone van topkwaliteit krijgen, zonder gekke prijzen te betalen?

We onderzoeken waarom iedereen voor deze nieuwe smartphone kiest, in plaats van te dure iPhones en Galaxys…


Wat is Het?

Het heet de Xone Phone. Veel mensen zijn er al op overgestapt. Geen wonder dat u zich realiseert hoezeer het lijkt op de iPhone X, zonder het enorme prijskaartje natuurlijk!

Xone Phone wordt verkocht door een bedrijf uit Europa (Frankrijk en Duitsland). Het wordt in dezelfde Chinese fabrieken gemaakt als veel andere grote merken – dus de bouwkwaliteit is uitstekend, net als de belangrijkste telefoons van de grootste telefoonbedrijven zoals Apple, Samsung en Huawei.

Ze gebruikten de beste onderdelen, technologie en software van de dure modellen. U kunt echt de hoogwaardige cutting-edge binnenin voelen, de Xone Phone werkt super snel en soepel! Het Android OS is volledig geoptimaliseerd en u zult nooit enige vertraging opmerken.

Waarom is De Xone Phone Zo Populair?

Wij denken dat het komt omdat Xone Phone zich op de belangrijkste dingen heeft gericht;

 • Lange levensduur, de hele dag door batterij (met ingebouwde, energiebesparende software)
 • ✅ Hoogwaardige, scherpe camera’s (16MP & 8MP) voor en achter (16MP & 8MP)
 • ✅ Sterke internetverbinding mogelijkheden

Voor bijna iedereen zijn dit de belangrijkste kenmerken. Ze hebben het zo gemaakt dat je de hele dag op het internet kunt surfen en geweldige foto’s kunt maken/uploaden, zonder last te hebben van batterijangst of buffers!

Wat Zijn Andere Enkele Belangrijke Functies?

De Xone Phone zit boordevol handige items die u kunt vinden in Apple’s nieuwste iPhone of Samsung’s nieuwste Galaxy:

 • Gezichtontgrendeling EN vingerafdrukontgrendeling, betekent dat u in een fractie van een seconde in uw telefoon kunt komen. Niemand anders kan dat omdat het erg veilig is.
 • ✅ De dubbele sim- en geheugenkaartsleuven maken het perfect voor reizen met of voor zakenmensen. Het is alsof je twee telefoons in één hebt.
 • ✅ De grote 3350 mAh batterij en de slimme energiebesparende software, betekent dat de Xone Phone gemakkelijk een hele dag gebruik kan ondersteunen met een enkele lading.
 • ✅ Het kristalheldere, 5,7 inch, volledig scherm is zowel het perfecte formaat voor gebruik met één hand als voor het bekijken van video’s in HD+.
 • &nbspDubbele GPS en Glonass voor ultranauwkeurige navigatie in kaart- en routeplanningstoepassingen.

Het wordt ook geleverd met de meeste gangbare Google-apps en de nieuwste Android 8.1 en regelmatige updates.

Fantastische bouwkwaliteit. Alles laadt snel. Een uitstekende allrounder voor alles wat de meesten van ons ooit nodig zullen hebben. Ik wou dat ik niet de nieuwe iPhone had gekocht!

Ik vind het geweldig dat hij een goede batterijlevensduur heeft. Ik ben het zat om rond te rennen op zoek naar oplaadpunten voor de lunch met mijn Samsung… De Xone Phone is een serieuze kanshebber

Geweldige camera, goede batterij, mooi uitziend ook! Ik was verbaasd over de prijs – Xone Phone moet het koopje van de eeuw zijn!

Hoeveel kost de Xone Phone?

We berekenden de kosten van de Xone Phone tussen de 500-700Euros. De gemiddelde gok in het kantoor was 700Euros. 

Ongelooflijk genoeg is de hooggewaardeerde Xone Phone slechts 199Euros … (met de promo op het moment dat ik dit schrijf)!

Dat is een gekke prijs als je bedenkt hoe vergelijkbaar deze telefoon is met de nieuwste iPhone en Samsungs – en die modellen kosten 5 keer zoveel!!!

Hoe Kan Het Zo Betaalbaar Zijn?

Xone Phone geeft niets uit aan reclame. Ze laten hun apparaten en positieve recensies het liefst voor hen spreken!

Apple en Samsung besteden ondertussen miljarden aan reclame. Die enorme kosten worden toegevoegd aan de prijs van hun telefoons (soms tot 50%) en door ons, de klanten, betaald…

Conclusie: Zou U Het Moeten Kopen?

De kwaliteit is premium, het ‘voelt’ als een dure smartphone van 1000Euros. Het werkt snel en perfect. Beide camera’s zijn uitstekend. De levensduur van de batterij is zeker genoeg voor een volle dag intensief gebruik. Tot slot, de promotieprijs is verbazingwekkend voor een apparaat van dit hoge niveau. We zeggen, zeker, koop er een voordat ze weg zijn!

In een notendop:  Xone Phone is net zo goed als de grote merken, maar een fractie van de prijs!

Voordelen:

 • Hoge capaciteit, lange levensduur van de batterij
 • 16MP-camera maakt mooie, hoogwaardige foto’s, zelfs in omstandigheden met weinig licht
 • Snelle Vingerafdruk & Gezicht Ontgrendeling Beveiligingstechniek voor Vingerafdruk & Gezicht
 • 50% Korting momenteel beschikbaar

Nadelen:

 • Kan binnenkort uitverkocht zijn

Waar Kan Ik Een Xone Phone Voor Mijzelf Bestellen?

Dat is gemakkelijk, op dit moment kunt u Xone Phone 50% goedkoper kopen tegen de introductieprijs:

 1. Bestel Xone Phone via de website van de leverancier.
 2. Geniet van de meeste functies van de duurste telefoons voor een fractie van de prijs.

Klik Hier – Ontvang Xone Phone 50% Korting en Met Gratis Verzending>>>