Start › Trender › Dingser

Kan Du Virkelig Få en Premium Smarttelefon, På Budsjett? Du Vil Bli Forbløffet Over Hvor Rimelig Denne Imponerende Telefonen Er…

20. September 2019 | Abel Dahl

Oppsummering: Seneste europeiske oppstartsfirma har akkurat lansert flaggskip smart-telefonen som kalles Xone Phone som gir større selskaper som produserer smarttelefoner et kappløp.Med tusenvis av overbeviste kunder, så er Xone Phone den første flaggskip smarttelefonen i et nytt æra som koster tre ganger mindre enn konkurransen. Xone Phone er her for å tilfredsstille de mest krevende smarttelefon-kundene.

Den selger som varmt hvetebrød over hele verden, vi undersøker hvorfor denne lite kjente smarttelefonen er så populær.

Alle vet at de store tech-merkene utnytter oss. De endrer lite hvert år og likevel ser det ut som telefonene deres blir dyrere og dyrere…

Men kan du få en topp-kvalitets smarttelefon uten å betale syke priser?

Vi undersøker hvorfor alle velger denne spesifikke nye smarttelefonen i stedet for overprisede iPhoner og Galaxyer…


Hva Er Den?

Den kalles for Xone Phone. Mange personer har allerede byttet til den. Ikke rart når du innser hvor lik den er til iPhoneX, selvfølgelig uten den høye prislappen!

Xone Phone selges fra et selskap fra Europa (Frankrike og Tyskland). Den lages i de samme kinesiske fabrikkene som mange av de andre større merkene – så produksjonskvaliteten er like fantastisk som flaggskip-telefonene til de største telefonselskapene som Apple, Samsung og Huawei.

De benyttet de beste delene, teknologien og programvaren fra de dyre modellene. Du kan virkelig føle banebrytende kvalitet på innsiden, Xone Phone fungerer super-raskt og problemfritt! Andriod OS-et er totalt optimalisert og du vil aldri merke noen treghet.

Hvorfor Er Xone Phone Så Populær?

Vi mener det er fordi Xone Phone har fokusert på de viktigste tingene;

 • Lang levetid, hele-dagen batteri (med innebygget energi-besparende software)
 • ✅ Høy kvalitet, skarpe front- og hovedkameraer (16MP og 8MP)
 • ✅ Solide internett tilkoblings-muligheter

For de fleste av oss er dette de viktige egenskapene. De laget den så du kan browse internett og ta/laste ned forbløffende bilder hele dagen uten å bli plaget av batteri-frykt eller buffering!

Hva Er Noen Nøkkelegenskaper?

Xone Phone er fullspekket med mye nyttige ting som du ville finne i Apple sin nyeste iPhone eller Samsungs siste Galaxy:

 • Ansiktsopplåsing OG opplåsing med fingeravtrykk betyr at du får åpnet telefonen din på et kort sekund. Men ingen andre kan det da det er veldig sikkert.
 • ✅ Dual sim og minnekort-plasser gjør den perfekt å reise med eller for forretnings-reisende. Det er som å ha to telefoner i en.
 • ✅ Et stort 3350 mAh-batteri og smart energi-besparende programvare betyr at Xone Phone lett kan brukes en hel dag på en enkel lading.
 • ✅ Det krystallklare, 5,7 tommer, kun skjerm-displayet er både perfekt størrelse for enhånds-benyttelse og for å se videoer i HD+.
 •  Dual GPS og Glonass for ultra-presis navigasjon i kart- og ruteplanleggings-apper

Den kommer også forhåndslastet med de fleste vanlige Google-appene og det seneste Android 8.1 med jevnlige oppdateringer.

Mer enn 99% av brukerne anbefaler Xone Phone til sine venner og familie.

Fantastisk produksjonskvalitet. Alt laster raskt. En glimrende alt-mulig telefon for alt de fleste av oss vil noengang trenge. Jeg skulle ønske jeg ikke akkurat kjøpte den nye iPhone!

Jeg elsker at den har langt batteri-liv. Jeg er lei av å løpe rundt å lete etter ladepunkter innen lunsj-tid for min energi-sultne Samsung… Xone Phone er en seriøs konkurrent

Glimrende kamera, godt batteri og den ser bra ut også! Jeg ble stum av prisen – Xone Phone må være røverkjøpet for dette århundret!

Klikk her for å se Xone Phone butikk-rabatter >>

Konklusjon: Bør Du Skaffe Deg Den?

Kvaliteten er premium, den ‘føles’ som en dyr 9000NOK smarttelefon. Den fungerer raskt og perfekt. Begge kameraer er glimrende. Batteritiden er definitivt nok til en full dag med omfattende bruk. Til sist, tilbudsprisen er forbløffende for en enhet på dette høye nivået. Vår anbefaling er at du definitivt tar med deg en før du drar!

I et nøtteskall:  Xone Phone er like bra som de store merkene, men til en brøkdel av prisen!  

Fordeler:

 • Høy kapasitet, lang batteritid
 • 16MP kamera tar nydelige, høy-kvalitets bilder selv under forhold med lite lys
 • Rask fingeravtrykk- og ansikts-opplåsings sikkerhetsteknologi
 • 50% rabatt er nå tilgjengelig

Ulemper:

 • Kan gå tom på lager snart

Hvor Kan Jeg Bestille en Xone Phone Selv?

Det er enkelt, for tiden kan du kjøpe Xone Phone 50% billigere med introduksjonsprisen:

 1. Bestill Xone Phone fra produsentens nettside.
 2. Nyt de fleste egenskapene fra de dyreste telefonene for en brøkdel av prisen.

Klikk Her – Få Tak I Xone Phone Med 50% Avslag Og Gratis Frakt >>>