Går Det Verkligen Att Få en Förstklassig Smartphone Till Lågpris? Du Kommer Bli Förvånad När Du Ser Hur Prisvärd Den Här Otroliga Mobilen Är…

13/09/2019 | Ebba Wahlström

Sammanfattning: Den senaste nystarten på europeiska marknaden har precis lanserat sin nya smartphone Xone Phone, som kommer slå hårt mot de stora smartphonetillverkarna. Tusentals kunder har redan förstått att Xone Phone är den första av sitt slag någonsin eftersom den kostar bara en tredjedel av likvärdiga modeller på marknaden. Xone Phone har kommit för att ge de mest kräsna smartphoneanvändarna precis vad de vill ha.

Den säljer galet mycket över hela världen, och vi ska se vad det är som gör den här okända smartphonen så populär!

Alla vet vi ju hur vi blir lurade av de stora varumärkestillverkarna. De ändrar väldigt lite på sina modeller och ändå blir deras mobiler bara dyrare och dyrare… 

Men går det då att få en förstklassig mobil utan att behöva betala hutlöst mycket?

Vi ska se varför så många hellre väljer just den här nya smartphonen, istället för överprisade iPhones och Galaxys…


Vilken Är Det?

Den heter Xone Phone. Massor med människor har redan bytt till den. Och det är inte konstigt, med tanke på hur lik den är iPhone X, fast givetvis utan den enorma summan på prislappen!

Xone Phone säljs av ett företag i Europa (Frankrike och Tyskland). Den tillverkas i samma kinesiska fabriker som flera av de stora märkena – så den är lika gediget uppbyggd som flaggskeppsmodellerna hos de stora mobiltillverkarna som Apple, Samsung och Huawei.

De använder samma beståndsdelar, teknik och mjukvara som finns i de dyra modellerna. Det verkligen känns att Xone Phone är uppbyggd av senaste teknik, den är supersnabb och fungerar smidigt! Android OS är fullständigt optimerat och du märker aldrig av någon fördröjning.

Varför Är Xone Phone Så Populär?

Vi tror att det beror på att Xone Phone har inriktat sig på de funktioner som är allra viktigast:

 • Lång batteritid, varar en hel dag (med inbyggd batteribesparande mjukvara)
 • ✅ Högkvalitativa, skarpa kameror på båda sidor (16MP & 8MP)
 • ✅ Bra och pålitlig internetanslutning

För de flesta av oss är ju detta det allra viktigaste! De har tillverkat den så att du kan surfa på nätet och ta/ladda upp otroliga bilder, hela dagen, utan att behöver tänka på batteritid eller lagring!

Vilka Fler Funktioner Finns Det?

Xone Phone har massor med användbara funktioner av samma slag som man hittar i Apples senaste iPhone och Samsungs senaste Galaxy:

 • Upplåsning med ansiktsigenkänning och fingeravtryck innebär att du kan låsa upp din mobil på en bråkdels sekund. Men ingen mer än du kan det, så det är väldigt säkert.
 • ✅ Dubbla fack för simkort och minneskort gör den perfekt för affärsfolk och de som reser mycket. Det är som att ha två mobiler.
 • ✅ Stort 3350 mAh batteri och smart programvara för energibesparing innebär att du lätt kan använda den en hel dag utan en enda laddning.
 • ✅ Den kristallklara 15 centimeter stora helskärmen är perfekt både för enhandsgrepp och video i HD+.
 •  Både GPS och Glonass garanterar supersäker navigering på kartan och i appar för färdplaner.

Den levereras också med de vanligaste Google-apparna och den senaste Android 8.1 tillsammans med regelbundna uppdateringar.

Fantastisk bildkvalitet. Allt laddar snabbt. En utmärkt all-rounder för allt det där man behöver. Jag önskar att jag inte precis hade skaffat en ny iPhone!

Jag älskar den långa batteritiden. Jag är så trött på att springa runt och leta efter laddningsuttag på lunchen för min energislukande Samsung… Xone Phone är verkligen en riktig utmanare.

Fantastisk kamera, bra batteri, och snygg också! Jag blev förvånad över det låga priset – Xone Phone måste vara århundradets klipp!

Alltså: Borde Du Skaffa En?

Kvaliteten är den allra bästa, den ”känns” som en dyr 10 000-kronors smartphone. Den är snabb och säker. Båda kamerorna är utmärkta. Batteriet räcker mer än väl för en dags intensiv användning. Och till sist, kampanjerbjudandet är helt fantastiskt för en sådan här högkvalitativ vara. Vi säger bara, absolut, köp en innan de tar slut!

Med andra ord:  Xone Phone är lika bra som som de stora märkena, men för en bråkdel av priset!

Fördelar:

 • Hög Kapacitet, Lång Batteritid
 • 16MP Kamera tar Vackra, Högkvalitativa Foton till och med under Dåliga Ljusförhållanden
 • Snabb Fingeravtrycks- & Ansiktsavläsning för säker upplåsning
 • 50% Rabatt Just Nu

Nackdelar:

 • Kan Snabbt Ta Slut På Lagret

Var Kan Jag Beställa Min Xone Phone?

Det är enkelt, just nu kan kan du köpa Xone Phone 50% billigare än introduktionspriset:

 1. Beställ Xone Phone på leverantörens hemsida.
 2. Få ut de flesta Funktioner på de dyraste mobilerna för en bråkdel av priset.

Klicka Här – Och Få Xone Phone För Halva Priset Med Fri Frakt >> >>>